effektivisering med lærredsbilleder

Jeg har igennem en længere periode godt kunne tænke mig at få et foto på lærred, men hvor kan man skaffe sådan et henne til en udmærket pris? – Jeg har igennem lang tid godt kunne tænke mig noget effektivt, men skriv gerne hvis I evt. Kan hjælpe mig i den forbindelse. Kunne det være rigtig interessant. Jeg har igennem lang tid haft set på et lærredsbillede hos bl.a. SUMOpix som jeg tror at jeg godt vil købe et hos dem. Det skal nok blive spændende at se hvad man kan få ud af dette. Det gode ved SUMOpix lærredsbilleder er uden  tvivl at de kan bestilles i ualmindelig store størrelser, hvilket jeg værdsætter i høj grad.

Ydermere kan man få dem med lyddæmpende lærredsbilleder, hvilket jeg har kraftigt overvejet at bestille. Det gode ved at få lavet lyddæmpende lærredsbilleder er uden tvivl, at de kan virke akustikforbedrende, hvilket jeg sagtens kan se det positive i, og det kan bevirke at støjen kan blive reduceret kraftigt. Dette er et relativt billigt og innovativt løsningsforslag jeg tror jeg vil bestille et lærredsbillede med.