Husejerens glæder og sorger

Vil man gerne holde huset pænt og passe godt på det, så kræver det en aktiv indsats, uanset om man bor i en gammel ejendom eller noget helt nybygget. Der er altid noget, der skal gøres. En del klarer man selv og meget lærer man da også hen ad vejen. Stå aldrig alene med alle projekter, sørg for at have en eller flere gode folk på sidelinjen, der kan rådgive og hjælpe, når behovet opstår. Har du en hjemmets ven eller flere, så er alt omkring det at være boligejer både nemmere og sjovere.

Rengøring

Hjemmets ven er din ven

Alle boligejere har prøvet at stå i situationer, hvor alting virkede lidt uoverskueligt. Det er helt normalt at komme til kort, både omkring småting som rengøring og vinduespudsning eller større ting, som at sætte et køkken op eller lave en ny indkørsel. Opbyg et netværk af gode folk, der kan træde til, når dine evner eller din tid ikke rækker. Mange fra vennekredsen vil sikkert gerne give en hånd, når det kniber, men underkend aldrig betydning af, at bruge rigtige fagfolk, når opgaverne har en seriøs karakter. Hjemmets ven eller venner, kan alt det, som du ikke selv kan og gør det gerne for dig, når du spørger om assistance. Folk udefra, bliver i høj grad hjemmets ven, hvis du bruger dem løbende og ikke kontakter en ny, hver gang. På den måde opbygges et tillidsforhold og et godt kendskab til dine krav og husets små særheder.

Rengøringsdame

Hjemmets ven kommer når du kalder

Noget af det værste som boligejer i nød, er den ventetid som man tit bliver fanget i, fordi folk har travlt og påtager sig mange flere opgaver end de rent faktisk er i stand til at klare. Brug de folk, der kommer når de har lovet det og ordner det de skal. Med tiden finder du ud af, hvem du kan stole på og hvem du absolut ikke skal ringe til, hvis du vil have tingene gjort i en fart. Prisen spiller også en stor rolle, men holder du dig udelukkende til de folk, som du har opbygget et tillidsforhold til, så er der ikke grund til at spørge efter tilbud andre steder.