Psykoterapi i København

Psykoterapi København

Hjælp til selvhjælp

En psykoterapeuts fornemmeste opgave, er at komme dig til livs og få skabt en proaktiv reaktionskæde med dig selv og med dine omgivelser. Psykoterapi hjælper dig gennem livets kriser. Det er dog vigtigt at forstå, at der ikke er tale om et magisk trylleslag, der pludseligt forskønner alt omkring dig og får tilværelsen til at syne yndefuld fra et øjeblik til et andet. Det er hårdt arbejde og det kræver, at du selv er klar på at skabe forandring.
En psykoterapi i København kan også coache dig, hvis du sidder fast i en bestemt problemstilling eller et bestemt handlingsmønster, som på en eller anden måde er en forhindring for dig i hverdagen. Det er ikke blot egnet til private, men kan ligeledes være en stor force for virksomheder. Psykoterapi i københavnske virksomheder kan være en vigtig nøgle i byens skarpe konkurrenceprægede miljø, hvor det altid gælder om at være to skridt foran konkurrenten.

Er jeg god nok?

Overstående er et spørgsmål, som mange psykoterapi i København og det resterende Danmark hører, at deres klienter har stillet sig selv – Det har du sikkert også selv, sandsynligvis op til flere gange. Det er faktisk ikke så underligt. Der sættes i stigende grad større krav til os som mennesker, både privat og på arbejdspladsen, hvilket kan fremprovokere angst. I København kan en psykoterapi bistå dig i dagligdagen og løbende rådgive dig til, hvordan du lærer at håndtere dine omgivelsers forventninger til dig som menneske, således du lærer at bruge angsten proaktivt, til at skabe resultater og dermed solidere din komfort i dig selv.
En psykoterapi er både en redningsvest såvel som en værktøjskasse, der holder dig ovenvande mens du lærer at svømme og som samtidigt sikrer sig, at du fremtidigt kan klare dig i hverdagens stress og jag.