Vil gerne have et akustikk kontor som skal virke lyddæmpende

Jeg er på jagt efter et sted hvor jeg kan finde noget materiale til mit kontor, således at det virker akustikkforbedrende, men hvor kan man skaffe sådan noget henne billigt? – Jeg har forsøgt at lede rigtig mange forskellige steder, dog uden den store held, så hvis I evt. kan hjælpe den sammenhæng – så skal I være meget velkommen til at slå på tråden. Jeg kender bl.a. til at det er muligt at bestille noget materiale til mit akustikk kontor. Det er derfor muligt at bestille nogle lærredsbilleder hvor man skal montere noget materiale bag på selve billedet, hvilket skal resulterer i, at det dermed bliver lyddæmpende – det ser jeg rigtig meget frem til at bestille, så jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med dette projekt. Så hvis I evt. kan hjælpe i den sammenhæng og kender nogen virksomheder som udbyder denne form for service, så skal I være meget velkommen til at slå på tråden. Jeg er i hvert fald rigtig meget interesseret i, hvis I kender til nogen virksomheder som evt. udbyder denne form for lyddæmpende materiale.