Visualisering af billeder

Jeg har igennem en længere periode kraftigt overvejet at sende nogle af mine værker til visualisering i form af lærredstryk. Jeg har en masse flotte billeder som jeg gerne vil have visualiseret, hvilket er alt fra airbrush, malerier og til en masse flotte fotografier som jeg har taget rundt om i verden. Jeg har generelt rejst rigtig mange forskellige i verden, og kunne derfor godt tænke mig at få nogle af billederne visualiseret, men samtidigt ved jeg, der er mange forskellige firmaer der udbyder denne form for service, så jeg vil naturligvis godt vælge det rette sted.

Jeg synes virkelig det er pænt, at man kan lave billeder i uanede størrelser, og dermed få dem forstørret op på rigtig store og flotte lærreder. Men samtidigt ved jeg også, der er rigtig mange forskellige faktorer der spiller ind i forhold til kvalitet. Men ifølge SUMOpix.com kan man købe et lærredsfoto som er dertilhørende lavet af bomuld, som skulle være særdeles god kvalitet. Men hvilke faktorer spiller ellers ind, hvis man skal have et lærredsbilledei god kvalitet?