Vores TV skal kunne meget mere end flow-tv

Længe har vores TV været anledning til megen forskellig underholdning tv-programmer af enhver art. Vi har bare kunnet læne os tilbage og tænde for skærmen, så var vi underholdt. Der er sket utroligt mange ændringer og udviklinger siden dengang, der kun var kanalernes faste program at vælge imellem, altså det gode gamle flow-tv. Det findes stadig, flow-tv, dog på et helt andet niveau og andre præmisser. Mange betaler stadig i dag gladelig for diverse tv pakker med alle yndlingskanalerne, selvom der er kommet en høj konkurrence fra streamingtjenesterne. Denne konkurrence gør at man nødvendigvis måtte gentænke hele konceptet omkring flow-tv og tv-pakker.

Dette medfører at der kræves mere at et TV i dag, end blot at kunne vise flow-tv. I dag skal man også kunne pause sine programmer, optage dem og tilmed kunne spole i dem. TV er samtidig blevet en integreret del i både telefoner og tablets, hvor også alle parter kan fungere sammen. Altså skal det imødekomme og udnytte brugen af den nye teknologi, hvilket også i høj grad forsøges, idet både TV og tv pakker bliver mere og mere imødekommende overfor forbrugernes behov. Hvilket netop indebærer gode muligheder for frit selv at kunne vælge, hvad man ønsker at se på hvilket tidspunkt.

Match tv kanaler med din personlighed

Der findes en enorm jungle af tv kanaler, som man har mulighed for at vælge imellem, når man skal købe en tv pakke, hvorfor det kan være svært at vurdere, hvilken som er bedst og hvor stor en pakke man skal vælge. Man vil gerne både have gode muligheder, men heller ikke betale for kanaler man ikke bruger. Altså skal man huske at en tv pakke kan matches nøjagtig med ens personlighed., så man kun behøves at have alle ens yndlingskanaler. Er man til sport, så kan man altså vælge ud fra dette. Skal man i stedet have oplysende tv kanaler med dokumentarprogrammer, så kan man forsøge at vælge ud fra det. Alle mulighede er åbne her.

Vælg den rigtige tv pakke

Ofte vil tv pakker være dannet således at udbyderen har en grundpakke, som ligger fast for alle tv pakker. Hertil vil man så kunne vælge hvad man derudover har brug for og ønsker af kanaler. Altså skal man her se efter om ens behov opfyldes ved grundpakken. Gør de ikke det, kan man kigge på hvor stor en udvidelse, man ønsker hertil. Det er vigtigt her at huske hvilke kanaler og hvad man plejer at se mest, så at man ikke ender med at betale for unødvendigt mange kanaler. Samt man altid vil kunne ændre tv pakken senere, hvis man opdager at ens behov ikke opfyldes.